Reviews Workshops - een greep uit alle workshops -

Revieuw workshop Kindercentrum Prinses Amalia Rotterdam september 2018

Deze workshop was in een paar woorden: leerzaam, op de praktijk gericht, leuk om te doen. Een echte aanrader dus!
Bernadette, dank je wel voor je enthousiasme.

Marijke, leidinggevende kindercentrum Prinses Amalia Rotterdam.


Reviews Peutergroep Het Visje Gouda april 2018

  • Superleuke workshop met veel bruikbare ideeën! Direct toe te passen.
    Mirjam

  • Een zeer inspirerende workshop met praktische tips. Werd heel prettig, gezellig, open en met veel inspiratie gegeven.
    Yvonne

  • Heel leuk, de activiteit met de doeken en de schudeitjes is goed te gebruiken op mijn groep, eigenlijk is van elk onderdeel wel iets te gebruiken.
    Nel

  • Erg leuk om te doen, op een ontspannen en actieve manier met collega’s bezig te zijn! Misschien iets meer achtergrondinformatie waarom je iets doet maar is niet persé nodig.
    Liesbeth

  • Er is niet veel nodig voor een leuke muziekactiviteit. Super leuke workshop!
    Alda

  • Leuk dat er afwisselend theorie en praktijk was waarbij je de theorie meteen kunt toepassen. Veel geleerd leuk om ermee aan de slag te gaan!
    Neline

  • Aanstekelijk, laagdrempelig, inspirerend, praktisch. Aan te bevelen!!
    Rieneke, leidinggevende

 

Review workshop Muziek bij Kinderopvang Wageningen november 2017

  • Het was héél leuk.Ik ben heel enthousiast geworden om meer te gaan zingen met de kinderen!
    Willeke, kinderdagverblijf De Belhamel, Wageningen

  • Werd enthousiast en met humor gegeven. Superleuk! Moet je doen!
    Janet, kinderdagverblijf De Belhamel, Wageningen

  • Ik hoop dat ‘’De kleine Troubadour’’ ook ons (leidsters) een training mag geven! Onwijs leerzaam.
    Ida, kinderdagverblijf Kievitsnest, Wageningen

  • Swingend! Je bent een erg enthousiaste en humoristische docent, ik heb genoten!
    Marjon, Kinderopvang Wageningen

  • Super enthousiast en vrolijk, een aanrader om een workshop te doen.
    Stephanie, BSO Klokhuis, Wageningen

  • Superleuk. Geweldig dat je een klein lesje kan maken en kinderen kan motiveren voor muziek.
    Maak kinderen blij met muziek!
    Annelien

  • Leuke, aanstekelijke workshop met handige tips en info over instrumenten. Werd vrolijk en enthousiast gegeven. Maak plezier en doe mee!
    Lianne, kinderdagverblijf Pipeloi, Wageningen

  • Een erg enthousiaste en fijne/leerzame workshop.
    Esmée, Villa Beestenboel, Wageningen

  • Heel erg leuk, inspirerend. Ga vooral zo door!
    Marije, BSO Ons huis, Wageningen

Review workshop Noah Kinderopvang Schiedam juni 2017

  • Heel erg leerzame workshop met veel interactie. Heel goed om op je eigen groep te gebruiken.
    Arzu

  • Veel geleerd, gezellig samen met collega’s, een aanrader. Werd heel leuk gegeven, enthousiast persoon. Zeer leerzaam, een aanrader.
    Imran

  • Leuke, interactieve workshop, leuke peuterliedjes, goede sfeer.
    Marga

  • Interactieve en afwisselende workshop, gezellig en leuk/leerzaam.
    Hier word je blij en vrolijk van!
    Esma

  • Leuke workshop, afwisselend. Je ervaart zelf hoe leuk het is om met elkaar te zingen & te dansen.
    Jorien, leidinggevende Noah Kinderopvang

  • Leuke workshop, nuttige tips om muziek te gebruiken als middel. Bernadette weet heel  goed boeiend te blijven.
    Ayse

  • Leuke ideeën en door zelf actief mee te doen blijft het goed hangen. Veel plezier beleven aan het muzikaal bezig zijn! Alles wordt enthousiast overgebracht.
    Annelies

  • Vrolijke, leuke en ontspannen workshop. Yeh, word je blij van.
    Hetty

  • Was leerzaam en fijn om samen met collega’s te zijn!
    Halime

Review workshop kdv Le Garage Bergen op Zoom, mei 2017

  • Erg vrolijke workshop en gezellig en duidelijk uitgelegd. Had nog wel wat langer gemogen.
    Sandra, BSO van Le Garage

  • Vrolijke en leerzame workshop, je gaat automatisch meedoen. Een aanrader!
    Natascha M.

  • Superleuke workshop. Het enthousiasme werkt aanstekelijk, zin om aan de gang te gaan met de kinderen.
    Mariët

  • Leuke, leerzame workshop, de tijd vloog voorbij.
    Ellen

  • Heel leuk. Goed dat er bij het eerste liedje gezegd werd dat vals zingen niet erg is. Muziek is superleuk én belangrijk voor jong en oud.
    Kristel

  • Leuke workshop, leerzaam en werd met humor gegeven. Ga zo door!
    Renske

  • Interessante en leerzame workshop, leuke tips, werd afwisselend gegeven.
    Damla

  • Heel erg leuke workshop, werd spontaan en enthousiast gegeven. Ga zo door!
    Daphne
  • Super leuke workshop. Ik ga zeker aan de slag met beweging en de stokjes.
    Samantha

  • Was fantastisch.
    Petra de Deugd

  • Heel leerzame workshop, heel bruikbaar in mijn peutergroep.
    Karin

  • Het was erg leuk en inspirerend om met collega’s samen deze workshop te volgen.
    Ester

Review workshop Max ’t Musje Leystad, april 2017

  • Leuke tips voor praktische toepassing. Superleuk en afwisselend. Gaaf!
    Aline Boelens

  • Leerzaam, gezellig, actief en goeie bruikbare info. Muziekactiviteit hoort in elk pedagogisch beleid.
    Trudy Attena

  • Hoe eenvoudig je de ontwikkeling kunt stimuleren door gewoon te genieten en plezier te maken. Bedankt, het was erg leuk!
    Ofira Kok

  • Bernadette zou bij elk kinderdagverblijf langs moeten gaan! Wat een enthousiasme en alles is bruikbaar in de praktijk en als team heb je een hoop plezier!
    Karlijn, kdv Max ’t Musje

  • Super leerzaam!!! Blij en enthousiast word je er van!!   
    Iris, kdv Max ’t Musje

  • Het was een hele leuke en leerzame ochtend en zorgde voor veel plezier in het team. Ook samen kunnen lachen.
    Dorien

  • Heel erg fijne stem om naar te luisteren. Echt een gewelidge cursus!
    Madelon

  • Heel erg bedankt voor de leuke leerzame ochtend.
    Cynthia

  • Ontzettend leuk, uitdagend en verfrissend. Erg genoten!!
    Anouk

Review kinderdagverblijf Kindertuin KDV, Westzaan 31 maart 2017:

  • Leuke opbouw, afwisselend, een beetje theorie en veel praktijk e n lekker doen. Een aanrader voor ieder die met kinderen werkt of zelf heeft. Reuze bedankt voor de inspiratie Bernadette!
    Miriam Boerema, eigenaar Kindertuin



  • Erg leuke workshop en je leert er erg veel van!
    Kelly

  • Superleuke workshop, werd super enthousiast en gedreven gebracht en nu uitvoeren met onze kids!
    Tamara

  • Vrolijk en leerzaam, inspirerend! Ik heb nieuwe inspiratie voor nieuwe liedjes en materialen gekregen.
    Peggy

  • Superleuke workshop, leerzaam. Werd duidelijk en afwisselend gegeven, fijne uitleg. Veel geleerd, heb zin om er mee aan de slag te gaan!
    Demi Kloosterman

Review project ''Lekker Fit'' van de gemeente Rotterdam maart 2016:

  • Superleuk, ik ga alles meenemen naar mijn werk op de groep. Het stukje video met de kinderen vond ik ook zinvol, dan heb je een idee. Elisiana Lopes, kdv De Droomplaat

  • Top! Leuk, interessant, veel bruikbare ideeen en tips!
    Miranda Groenewegen, kdv De dondersteen

  • Gezellig, leerzaam, actief! Afwisselend en goed buikbaar in de praktijk.
    Claudia 't Hart, Kiddoozz

  • Ik vond het heel leuk en ga zo snel mogelijk zelf beginnen.
    Agnes Merkelbach, kdv Ketelbinkie, Charlois

  • Ik vond het superleuk, veel van opgestoken. Ze was heel spontaan en vrolijk, dit neem je dan ook over. Het instrumentjes maken vond ik erg leuk om te doen.
    Fenna Pruis, kdv Ikke Ook

  • Erg inspirerend! Van toepassing voor mijn doelgroep (psz). Ik ga alles uitproberen.
    Wij willen meer! (wordt vervolgd?)
    Myra, psz RK de Regenboog

  • Muziek: wat kan je er veel mee!
    Tyreen Auguste, Kiddoozz BV

.

  • Leuke ideeen gehoord en gezien wat snel en toepasselijk is. Het was superinteressant! Zeker een aanrader om een muziekworkshop van De Kleine Troubadour te volgen! De video vond ik zinvol: je zag erop hoe de kinderen reageren.

    Halima Karat, kdv & BSO De groene tuin
  • Leuk, erg afwisselend. Ik ga alles toepassen, vooral de afwisseling tussen rustige en activere activiteit. Het maken van de instrumentjes vond ik leuk, om creatief en met fantasie bezig te zijn. Blijf zo enthousiast!
    Laura Renes, kdv Smileykids


Review Gastouderopvang Het Speelkwartier november 2015:

  • Motiverende en inspirerende workshop. Energiek, positief en professioneel.
    Kinderopvang Meerkids24

  • Leuke en leerzame workshop, gezellig om te doen. Werd erg fijn gegeven.
    Wilma Schilder, gastouderopvang Kikkertje

  • Zeker aan te raden, erg leerzaam en gezellig.
    Jacqueline, gastouderopvang Maja de Bij

  • Interactieve en leerzame workshop. Joepie!
    Pascal Spooren, eigenaar 't Speelkwartier

  • Leuke workshop, was te kort. Zing met lol. Plezier!
    Wendy van de Hart

  • Top-workshop. Super enthousiaste trainster, hier word je zelf ook enthousiast!
    Annemieke

.Review kdv De Vossebelt Holten, augustus 2015

  • Leuke en inspirerende workshop, werd leuk en motiverend gegeven. Ik vond het ook heel mooi om bewust na te gaan denken over de materialen die je kunt gebruiken bij muziek. Na deze workshop wil je met muziek aan de slag!
    Johanna, eigenaresse De Vossebelt


  • Heel leuk, veel actie en doe-activiteiten. Nuttige info, bruikbaar. Leuke, enthousiaste ''workshopgeefster'', ook leuk voor het team, is gezellig (soort teambuilding), een aanrader!
    Lieke

  • Duidelijke, afwisselende workshop, met goede, bruikbare voorbeelden. Passie van Bernadet voor muziek is duidelijk te merken tijdens de workshop.
    Elly
  • Leuke, leerzame workshop, goed toe te passen bij de kinderen. Ga vooral zo door!!
    Daniëlle

  • Interessante en waardevolle workshop. Erg leuk, en zeker een aanvulling van hoe je muziek kan toepassen in de groep.
    Sanneke

  • De workshop was leuk & leerzaam, met meteen een leuke start. Goeie tips voor een leuke/actieve muziekles.
    Anouk Pasop

Review kdv BimBam Doorwerth, 2014

workshop muziek maken met jonge kinderen 2014 kdvbimbam-1

  • De kinderworkshops vond ik heel leuk met veel afwisseling. De kinderen vonden het ook heel leuk. Ze hadden het er tijdens het brood eten nóg over. De workshop voor volwassenen vond ik ook leuk. Ook leuk om te zien dat je met weinig/goedkoop materiaal zulke leuke dingen kan maken. Duidelijke uitleg.
    Het was Top, ga zo door.
    Leuk voor kinderen en leidsters.
    Jessica Leenders
  • Ik vond beide workshops erg leerzaam en heb veel ideeën opgedaan. De workshops liepen goed in elkaar over. Een erg leuke dag gehad! Met heel veel tips die we zeker gaan gebruiken.
    Fianne Gerritsenworkshop-muziek-maken-met-jonge-kinderen-2014-kdvbimbam-31JPG

    workshop muziek maken met jonge kinderen kdv BimBam 2014 foto4
  • Leuk! Leerzaam! Van de combinatie kinderworkshops/volwassenenworkshop vond ik het fijn om het ook in de praktijk te zien en later met de theorie erachter. Het was gewoon echt heel leuk! Eye Opener!
    Mariët

  • De workshop voor volwassenen vond ik heel erg leuk en de drie workshops voor kinderen zeker leerzaam! Veel meegekregen!
    Sibel Tirgir


  • De kinderworkshops vond ik erg leuk en leerzaam! De workshop voor volwassenen was fijn, met veel nieuwe ideetjes! De instrumentjes zijn super geworden.
    De combinatie van kinderworkshops en die voor pedagogisch medewerkers was prima (maar we hadden wel bij nader inzien, iets meer tijd nodig)
    Marianne, eigenaar kdv Bim Bam



  • Ik vond de workshop erg leerzaam. Ik heb geleerd om bewuster met muziek bezig te zijn. Ik vond de afwisseling erg goed, ga zo door! Wat kan muziek veel toevoegen aan een kinderleven! Aline Visser
    workshop muziek maken met jonge kinderen kdv BimBam 2014 foto5


  • Een leuke dag. Veel nieuwe liedjes geleerd. Had niet verwacht dat de kinderen hier ruim 30 minuten mee bezig konden zijn (baby's en dreumesen). Bedankt voor de leerzame dag en de tips.
    Corina Stevens

Review workshop kdv Dol-Fijn Wassenaar 2013

  • Leuke, gezellige workshop. Werd uitstekend gegeven, met vrijblijvend karakter. Inspirerend. Alles is bruikbaar voor mijn kdv! Geweldig leerzaam, voor herhaling vatbaar.
    Wendy van den Ende, eigenaar kinderdagverblijf Dol-Fijn

  • Heel leuk. Veel geleerd. Veel afwisseling + goed toe te passen in de praktijk. Een hele leuke actieve workshop, zeer aan te raden.
    Rianne Zweersworkshop muziek maken met jonge kinderen 2013 kdv dolfijn

  • Interessante workshop, werd leuk en enthousiast gegeven. Zonder Bernadet is er qua muziek maken weinig pret!
    Danielle

  • Ik vond de workshop leerzaam en erg gezellig/leuk!
    Laura

  • Afwisselende en leerzame workshop. Ik heb veel geleerd en we gaan lekker veel muziek maken en dansen met de kindjes.
    Dineke

  • Het was een leuke leerzame dag
    Jolanda van de Boom

  • Een heel erg leuke, leerzame en gezellige workshop.
    Roxanne

  • Superleuk, afwisselend. Een leerzame, creatieve en gezellige workshop.
    Patricia


Review workshop Allio Zwolle 2013

  • Heel inspirerend en muzikaal vormgegeven! We nemen alles mee en maken collega's ook enthousiast.
    Emmy Kleine, kinderdagverblijf Allio-Hoogeveenseweg Meppel

  • Leuk en leerzaam: ga zo door!
    Henriet van Spijker, Allio

  • Workshop Allio Zwolle 2013
  • Je leert hier ontzettend veel van, qua creativiteit, hoe je met bepaalde leeftijdcategorie om moet gaan en je krijgt veel goede tips mee hoe je het kan gebruiken in je werkomgeving. Eén workshop is te weinig, mag wel vaker gehouden worden!
    Nicole le Febre, kinderdagverblijf Allio-Kerkweg

  • Leuke leerzame workshop. Muziek mag niet ontbreken in een leven van een kind!
    Wilma, kinderdagverblijf Allio-Gouwe

  • Leuk, herkenbaar, boeiend. Leuke lerares met goede afwisseling!
    Marije, kinderdagverblijf Allio-Hoogeveenseweg Meppel

  • Leuk en leerzaam, werd enthousiast gegeven.
    Wietske Bannink, kinderagverblijf Allio-Houven van Oordtlaan

  • Erg leuk, veel nieuwe dingen geleerd. Ik heb veel inzicht gekregen in muziek door deze workshop.
    Wendy, kinderagverblijf Allio-Houven van Oordtlaan

  • Actieve leerzame workshop!!
    Marlou, Allio-Landsheerlaan

  • Heel leuk en levendig. Geef nog maar veel muzieklessen c.q. workshops!
    Femmie Alberts, kinderdagverblijf Allio-Hoogeveenseweg Meppel

  • Top, ga zo door!
      Anouk, Allio-Werkenlaan

  • Ervaringen De Kleine TroubadourAfwisselende, erg leuke en leerzame workshop die leuk en energiek werd gegeven. Voor alles en iedereen even tijd om wat in te brengen.
    Wendy, kinderdagverblijf Allio-Werkenlaan

  • Een leuke workshop, lekker enthousiast! Ik heb veel nieuwe ideeën opgedaan!
    Ilse

  • Erg leuke workshop, veel verschillende onderdelen. Tip, tap, top, zingen met zijn allen is helemaal top.
    Francis Schakelaar, kinderdagverblijf Allio-Kerkweg

  • Leuk!!
    Lisa, kinderdagverblijf Allio- Landsheerlaan

  • Een informatieve workshop, die prettig gegeven werd met afwisseling tussen actief meedoen en zitten en luisteren.
    Shirin Kramer, kinderdagverblijf Allio-Landsheerlaan

  • Leuke cursus! Het muziekactiviteitje dat we hebben voorbereid ga ik uitvoeren op mijn groep.
    Marieke, kinderdagerblijf Allio-Winterdijkstraat

KindVakbeurs Brabanthallen Den Bosch 2012

  • Een hele goeie sfeer waardoor iedereen meedoet, dus onwijs leuk, interessant,
    warm en gezellig.
    R. de Ruiter, kinderdagverblijf 't Krieltje

  • Enthousiastmakende workshop met praktische tips, aangepast op de doelgroep waarmee gewerkt wordt. Inspirerend, zou veel meer gebruikt moeten worden in de praktijk.
    Michaela Schulte, docent ROC van Amsterdam

  • Bewegen en muziek maken met jonge kinderen.
  • Heel fijn dat ik er aan mee kon doen. Alles was heel duidelijk en ik heb er meteen heel veel van opgestoken. Ik ben er heel vrolijk van geworden en dat ga ik doorgeven aan “mijn” kindjes.
    Aggie van Dongen, gastouderopvang “Een daggie bij Aggie”

  • Erg innoverend en leerzaam. Veel geleerd in korte tijd. Werd enthousiast gegeven!
    Ga zo door!
    Laura Egberts, kinderdagverblijf Blij!

  • Het was inspirerend en bewustmakend daar je meer kunt met weinig.
    Marjon Slagmolen, peuterspeelzaal Nijntje

  • Erg leuke, afwisselende workshop. Geleerd om met simpele materialen liedjes te doen. Fijn dat de workshop niet commercieel is maar juist vanuit fantasie.
    zonder naam

  • Ik vond de workshop leuk en leerzaam en helaas te kort. Werd enthousiast gegeven. Beweeg met muziek en maak plezier!
    Esther Stuij, Kidsclub De Stelberg

  • Een heel leerzame workshop. Hij werd heel duidelijk gegeven. Leuk om op een speelse manier met muziek met kinderen aan de slag te gaan. Zeer leerzaam.
    Lydie Awadai, kinderdagverblijf De Schout

  • Leuke en leerzame workshop, die prettig, duidelijk gegeven werd met goede afwisseling tussen actie en non-actie. Muziek en zingen maakt alles gezelliger!
    Melissa, kinderdagverblijf Altijd lente

  • Interessante workshop, die goed en duidelijk gegeven werd. De tijdsduur van 40 minuten vond ik te kort.
     K. Vaessen, Bobo kindercentra

  • Inspirerende workshop die prettig gegeven werd. Alles was bruikbaar voor mijn groep: gebruik materialen/afwisseling/stemhoogte etc. Een workshop Muziek voor professionals: gewoon Doen met plezier voor groot en klein!
    Gerry Geerts, speciale peutergroep Kentalis voor dove/sh kinderen

  • Een enthousiaste, leerzame en uitdagende workshop. Alle onderdelen vonden we bruikbaar. We zijn super enthousiast en hebben zin om een cursus tot Vakleidster Muziek te gaan volgen.
    Esther & Mirjam

  • Ik vond de workshop erg interessant, leerzaam & leuk! Muziek als middel om saamhorigheid te bevorderen. Doen!
    Jacqueline Gommers, P.I. School Hondsberg

  • Een erg leuke, gezellige workshop. Hartstikke leuk! Blijf zo doorgaan.
    Kelsey van Poucke, kinderdagverblijf De Blauwe Tuureluur

  • Leuk, actief, herkenbaar. Alle onderdelen vond ik zinvol, onze muziekdocent is bij u opgeleid denk ik. Een leuke, inspirerende en actieve workshop wat veel toevoegt aan mijn kijk op muziek voor kinderen!
    Elise Emo, kinderdagverblijf De Blauwe Mara

  • Erg leuk en inspirerend = nieuwe ideeën opgedaan. Super gedaan, leuk om te ervaren en zelf ook wat te doen.
    Frida van Leeuwen, gastouder Violier-Flex-kinderopvang

  • Leuk en heel herkenbaar. Leuk gegeven door de praktijkoefeningen. Muziek moet.
    Astrid Manten, kinderdagverblijf De Blauwe Mara

  • Leuk, ontspannen, inspirerend.
    Sandra de Boer, peuterspeelzaal Nijntje/peuterspeelzalen Werkendam

  • Daar worden kinderen groot van!
    Joke Jakobs, speel-o-theek 't Zonnetje

  • Heel leuke workshop. Leuke tips die heel makkelijk toe te passen zijn.
    Annelies Pieters, kinderdagverblif Nijntje

  • Ga zo door, positieve boodschap!
    Amanda van Wolferen, kindercentrum Koekadoca, Amersfoort

  • Leerzame en gezellige workshop. Erg leuk om te doen, hij was jammer genoeg te kort.
    Ingrid van de Heyden, kindercentrum Koekadoca

  • Ik vond de workshop erg leuk. Werd erg enthousiast gegeven, relaxed.
    H. Saint, kinderdagverblijf O-die-kids

  • Muziek maken met jonge kinderenLeuke workshop die erg goed gegeven werd. Alles is bruikbaar voor mijn groep.
    Carmen Sa'nchez, kinderdagverblijf Zonnedauw

  • Heerlijk, je neemt ons meteen mee. Muziek is vreugde, is leven, is zijn.
    Leidy Heijkoop, kinderdagverblijf De Tijgertjes

  • Erg leuk en verfrissend. Je wordt er heel blij en vrolijk van.
    R. Koolen, kinderdagverblijf De Harlekijn/BSO De Padvinders

  • Erg leuk/leerzaam/leuke ideeën.
    Noëlle, kinderdagverblijf 't Krieltje

  • Super. Heerlijk dit enthousiasme.
    Janneke, kinderdagverblijf 't Speelhuus

  • Werd super enthousiast gegeven!! Inspirerend & praktisch, direct aan de slag!
    Noortje van Helvoort

 

Studiedag KDV De Maan Barendrecht, 2012

  • De combinatie van eerst een workshop van 3,5 uur en enkele maanden later één van 7 uur vond ik lekker uitgebreid. Ik vond het leerzame workshops en heb absoluut geleerd wat ik hoopte. Muziek wordt zeker een vaste activiteit voor elke dag!.
    Fatma Simsek, leidinggevende

  • Het was een leuke en afwisselende workshop: luisteren & bezig zijn.
    De combinatie van de twee workshops zorgen voor verdieping en verbreding waardoor het beter blijft hangen.
    Ingrid

  • Leuke en inspirerende workshops, bruikbare ideeën. Ik had liever eerst de workshop van 7 uur lang gehad en daarna die van 3,5 uur, dan andersom.
    Amanda

  • Leuk! Ik was er de eerste workshop niet bij maar de tijd vloog om :-).
    De workshop werd erg spontaan en duidelijk gegeven. Ga zo door!
    (zonder naam)

  • Was super leuk, wel lang (7 uur, red), maar wel leerzaam.
    Mahsume Demirtas

  • In deze workshops heb geleerd wat ik hoopte, namelijk nieuwe liedjes en de manier waarop je het kunt inpassen in de praktijk. Het werd enthousiast gebracht en ondersteunend als je vastliep met je voorbereiding. Ora, Viva, het was leerzaam ja ja!!
    Irene Kranendonk

  • Ik vond het leuke workshop! Ik heb veel geleerd over tempo en liedjes.Ik vond 7 uur voorbij gevlógen. Goed gedaan!!
    Daniëlle

  • Ik vond het een leerzame workshop en werd goed gegeven. Het was best wel een lange dag maar toch veel meer van geleerd.
    (zonder naam)

  • Het is een leuke workshop en voor een kinderdagverblijf erg leerzaam. Werd duidelijk en enthousiast gegeven
    Nathalie

  • Vond het super en heb er heel veel van opgestoken. Ik vond het een goede workshop om bij te wonen. Toppie!
    Marjolein

  • De workshops waren leerzaam, informatief en erg afwisselend. Zeven uur vond ik wel wat lang. Het was erg leerzaam door zelf ook wat te doen.
    E. Aktalan

  • Erg leuk & leerzaam! De workshop werd goed gegeven, voldoende interactie en duidelijk.
    (zonder naam)

  • Leuke ervaring en leerzaam kan alleen maar aanraden. Liever eerst 7 uur en daarna 3,5 uur.
    Emine

Studiedag Stichting Kinderopvang Amersfoort 2011

  • Inspirerende, enthousiast gebrachte workshop met praktische tips. De liedjes en de ideeën voor muziekinstrumenten ga ik zeker gebruiken voor mijn groep.
    Iris Jonkhoff, KDV Plons Amersfoort

  • Geweldig! Hij werd Top gegeven, vlot, met veel aanbod. Enthousiasmerend, actief en toch duidelijk!
    W. Veenstra, KDV Plons Amersfoort

  • Erg inspirerend. Goed voor gebruik op alle gebieden binnen kdv & opvang. 
    De workshop was speels en toch erg informatief. Had langer gemogen, ik was zeker nog niet verveeld. Ik ben blij dat ik er bij was! Heb ook erg gelachen!
    Janneke van de Zouw, KDV Klein Amersfoort

  • Leuk gedaan! De doeken vond ik erg leuk en de zelfgemaakte muziekinstrumenten. Erg kindgericht ingeleefd, goed. Zal de rest van de dag de deuntjes in m'n hoofd hebben, leuk haha.
    Marloes, KDV Klein Amersfoort

  • Heel veel inspiratie opgedaan. Heel functioneel. Erg veel zin om hiermee aan de slag te gaan.
    Harriët Lieben, SKA

  • Leuke workshop, gezellig en leuk om instrumenten te leren combineren met zingen. Leuk hoe je meegenomen wordt om mee te doen.
    Saskia Koper, KDV Klein Amersfoort

  • Leuke actieve workshop met actief meedoen.
    Umie Semera, KDV Spetter Amersfoort

  • Goede en duidelijke workshop. Leuke variatie. Je leert ook hoe je de kinderen benadert. Super.
    Lindsy van de Heijden, KDV Klein Amersfoort

  • Leuke en leerzame workshop, goed uitgelegd. Werd er blij en vrolijk van.
    Ria Hofman, KDV Plons Amersfoort

  • Leuke workshop, leerzaam, gelijk toepasbaar. Leuk om weer geïnspireerd te worden voor muziek :-)
    Ria de Boer, KDV Plons Amersfoort

  • Een vrolijke workshop, leerzaam, voornamelijk ook de theorie erbij maakt duidelijk waarom je materiaal gebruikt.
    L. Horstink, KDV Plons, Amersfoort

  • Súper leuke workshop, werd erg leuk gegeven en had al mijn aandacht, Ik ga zeker langzamer zingen op mijn groep en meer materialen gebruiken. Daar zit muziek in!!!
    Joyce Groenendijk, KDV Klein Amersfoort

  • Erg leerzaam en bruikbaar voor de groep. De workshop werd erg leuk gegeven en ik heb het gevoel dat ik veel heb geleerd in een korte tijd. Ga zo door, ga zo door! ;-)
    Nina Huijssoon, KDV Plons Amersfoort

KDV Babbels Hoofddorp 2010

  • Leuke afwisselende workshop met goede tips! Leerzaam!
    Annemieke "Babbels""

  • Leuke workshop, leerzaam voor de leidsters die in een kdv werken
    Hanan

  • Leuk, verfrissend en muzikaal goed onderlegd. Heb allerlei nieuwe ideeën opgedaan. Een levendig muzikaal bad!
    Ineke, Kindercentrum Babbels

  • Goede tips! Leuk, dat instrumenten maken, jammer dat ze niet af zijn voor onze Vakleidster Muziek Els (opgeleid door De Kleine Troubadour, red.). Een aanrader voor ieder kdv!
    Eigenaar kc Babbels

  • Leuk en afwisselend en educatief. Leuke workshop waar je de theorie in de praktijk ervaart!
    Irma Eikelenboom

  • Leuke boeiende workshop. Blijf zo lekker enthousiast vertellen!
    Laila, kdv Babbels

Stichting Kinderopvang De Egmonden: 3-luik-workshop muziek, 2009

  • De workshops vond ik leuk, vooral dat je in de laatste les zelf iets moest doen. Je gaat er dan echt mee aan de gang. Heb het gelijk in de praktijk gebracht. De video vond ik heel goed om een beeld te krijgen. Ik vind dat we constant bezig zijn geweest met zang en dans.
    Jacqueline Tieman, Stichting Kinderopvang Regio Schagen kdv 't Hoepeltje

  • De drie workshops vond ik leuk, leerzaam en lollig. Normaal zing ik liedjes en nu weet ik hoe je het boeiend kunt houden. De Kleine Troubadour: ga zo door!
    Inge van Straten, kdv Snoopy

  • Ik vond alle drie de workshops leerzaam, leuke combinaties en prima afwisseling. Duurde absoluut niet te lang. Door de workshops heb ik geleerd dat ik de liedjes vaak moet herhalen, met afwisseling, langzaam zingen of opzeggen, hoger zingen en heb veel nieuwe liedjes en versjes geleerd. Superleuk en gezellig. Ga zo door, jammer dat het is afgelopen.
    Désirée Vleugels, kdv Pinokkio

  • Het maken van muziekinstrumentjes vond ik erg leuk en het bekijken van een video interessant. Ik heb geleerd wat belangrijk is in de muziek voor de kinderen. De kinderen in de groep zijn nu beter geboeid te houden.
    Een moment van pauze was ook even lekker. Bedankt voor de inspiratie en de creativiteit met muziek.
    Janneke Mak, kdv 't Bikkertje

  • Een leuke, gevarieerde workshop. Ik heb geleerd afwisseling te brengen en overgangen van zingen en spreken. Vooral ook leuke ideeën opgedaan!
    Machteld van de Brugge, kinderopvang Schagen

  • De workshops waren alle drie anders, maar met ook weer terugkom-momenten van de vorige workshop. Ze waren zeer gezellig en leuk en erg leerzaam.
    Esther Kaak, kdv Jouwlieff

  • Ik vond het heel erg leuk, super, veel tips gekregen hoe e.e.a. uit te voeren en in te spelen op de kinderen. Heb heel veel nieuwe mogelijkheden geleerd en hoe een betere afwisseling van activiteiten aan te brengen. De video vond ik goed en duidelijk en het muziekinstrumenten maken handig (heb nu al e.e.a. gemaakt om te gebruiken op de groep). Goed dat we een activiteit moesten samenstellen/uitvoeren. De workshops hebben niet alleen mij gestimuleerd maar óók mijn collega's.
    Anja Kaptein, kdv De Egmonden

Bibliotheek Maassluis 2009: Workshop Muziek voor kdv, psz en b.o.

  • Leuke presentatie + tips met hele bruikbare liedjes, leuk, echt voor kinderen
    Marieke boxmeer, basisschool Het Talent, Den Hoorn

  • De workshop in zijn geheel vond ik afwisselend, bruikbaar en zeker niet saai! Alles was bruikbaar voor mijn kleutergroep. Het was heel duidelijk hoe je muziek in de praktijk kunt vormgeven/uitvoeren. Het klonk me als muziek in de oren!
    Basisschool Het Talent, Den Hoorn

  • Inspirerend!
    Berrie van de Zanden

  • Leuke workshop, heel bruikbaar wat je met instrumenten kunt doen op je groep en leuke liedjes geleerd.
    Elvera

  • Ik vond de workshop erg leuk en leerzaam. De bewegingsactiviteiten vind ik heel bruikbaar en door de manier van de workshop geven zie je goed op wat voor manier je het kan aanbieden.
    Nathalie de Jong

  • De workshop had best langer mogen duren. Uit alles pik ik wel iets op, het was leuk en leerzaam.
    Elise Neervoort

Bibliotheek Westland 2009: Workshop Muziek voor kdv, psz en b.o:

  • Een leerzame workshop, enthousiast gegeven en heb veel nieuwe ideeën voor mijn groep opgedaan. Blijf zo enthousiast, daar is grote behoefte aan.
    Marja de Quaasteniet

  • Ik vond de workshop erg leuk, alles bruikbaar. Geweldig zoveel enthousiasme.
    Immanuëlschool, Monster

  • Ik heb nieuwe ideeën opgedaan om muziek te maken met kinderen.
    De instrumenten en de liedjes waarbij je dingen benoemt zijn erg bruikbaar voor mijn groep. Muziek maakt sfeer en gezelligheid!
    Nathalie, kdv Kiekaboe, Honselerdijk

  • Leuk was het!!! Grappig, weer eens wat anders. De liedjes, de variatie, alles eigenlijk kan ik gebruiken voor mijn werk. Gezellig, volgende keer weer!!
    Kdv Kiekaboe, Honselerdijk

  • Een leuke workshop, jammer dat het zo kort is, de onderdelen mogen misschien ietsje korter. Het klinkt als muziek in je oren!
    Kdv Kiekaboe, Honselerdijk

  • Veel ideeën en erg enthousiast gebracht!
    Rehobothschool, Naaldwijk

  • Ik vond de workshop hartstikke leuk en meteen bruikbaar in de praktijk. Hij werd erg enthousiast en duidelijk gegeven.
    Linda van Buuringen, Stichting Kinderopvang Haarlem

  • Deze workshop was super leuk! Erg leerzaam en spannend voor kinderen.
    Daniëlle, Stichting Kinderopvang Haarlem

  • Het was een hele gezellige en praktische workshop! Je kunt er gelijk mee aan de slag op de groep. Super bedankt, ik vond 't erg leuk en bruikbaar! Gr, Anouk
    Anouk De Liefde, Stichting Kinderopvang Haarlem

  • Leuk en leerzaam mag je niet missen!
    Ria Jangejan, Stichting Kinderopvang Haarlem

  • Ik vond de workshop geslaagd: alles bruikbaar voor mijn groep. Verder actief en speels en het viel mij op dat bij deze workshop het aanbod tomeloos is.
    Antoine van Raemdonck, Stichting Kinderopvang Haarlem

  • Na een lange dag op het werk was de start vlot, even inkomen. Máár: lekker met muziek aan de slag geeft kleur aan je dag!
    José, Stichting Kinderopvang Haarlem

  • Deze workshop is ook heel leuk voor de teambuilding.
    We gaan binnenkort de ritmestokjes maken en daarna met ritmes spelen, dit was dus heel nuttig voor onze oudste groep. De workshop in zijn geheel vond ik gezellig en leerzaam.
    Ilja Visser, NSO Mirakel,
    Amstelveen 8-12-jarigen


  • Een leuke inspirerende workshop die veel leuke ideeën geeft.
    Niels Hijdra, NSO Mirakel,
    Amstelveen 8-12-jarigen



  • Ik vond de workshop erg leuk: het past goed bij onze leeftijdscategorie kinderen en alle onderdelen waren goed bruikbaar.
    De workshop wordt leuk en actief gegeven zodat je zelf spontaan mee gaat doen.
    Samira, NSO Mirakel,
    Amstelveen 4-6-jarigen


Stichting Peuterspeelzalen Veere, 2008:

  • Ik vond de workshop heel leuk met hele bruikbare liedjes en gebruiksvoorwerpen. De workshop werd goed en duidelijk gegeven. Smaakt naar meer!
    Tanja Honmes, psz Hummelhonk Domburg

  • Een leuke workshop als afwisseling op vaak saaie cursussen. De workshop was ontzettend leuk, heb veel ideeën opgedaan.
    Rosemarie Gino-Sala psz Hummelhonk Domburg

  • De liedjes die we leerden en de tips zijn heel bruikbaar voor mijn groep. Ik vond de workshop leerzaam en inspirerend. Eén van de leukste cursussen in de 25 jaar dat ik werkzaam ben bij de peuterspeelzaal.
    (zonder naam)

  • Met deze workshop heb ik weer eens wat nieuwe ideeën opgedaan voor muzikale werkwijze met peuters. De workshop was leuk, verfrissend en afwisselend.
    Psz De Veerse Mopjes, Oostkapelle

  • Ik vond de workshop heerlijk ontspannen en bruikbaar, leuk om weer iets met muziek te doen. De manier van workshop geven is enthousiast en daardoor aanstekelijk.
    Suzanne de Pagter, psz Hummelhonk, Domburg

Kindvakbeurs Den Bosch 2006:

  • Super geslaagd
  • Leuke, spontaan gegeven workshop die veel toevoegde aan onze bestaande liedjes en bestand, qua inhoud en vorm. Bedankt.
  • Geweldig veel nieuwe ideeën opgedaan.
  • Deze workshop duurde veel te kort!
  • Wat een inspirerende ideeën! Kan weer vooruit!
  • Enthousiaste presentatie
  • Mocht langer duren

Congres Elsevier Gezondheidszorg, Kinderopvang-magazine, Ede, 2006:

  • Leuk, lekker in beweging
  • Leerzaam
  • Inspirerend!
  • Leuke workshop om te doen, wil er meer over weten
  • Heb zin om het in de praktijk te brengen
  • Erg leuk, nu alle melodieën niet vergeten!
  • Heel leuk, gericht op ons werk