Reviews Workshops - een greep uit alle workshops -

Reviews Stichting Peuterspeelzalen Gemeente Hellendoorn april 2022

  • Aanstekelijke, muzikale en gezellige workshop die spontaan, speels, los, laagdrempelig en enthousiast werd gegeven. Marloes en Danielle, psz Bommes 

  • Een vrolijke en mooi afwisselende workshop vol vrolijke muziek en leuke tips. Alles was bruikbaar voor mijn groep. Det, psz De Robbedoes
     
  • Gezellige en vrolijke workshop die met veel enthousiasme gegevens werd. PLEZIER. Ancil, psz De Rakkertjes

  • Inspirerende workshop met leuke nieuwe liedjes en werkvormen. Ingrid en Erna, psz ‘t Hummetje

  • Heel bruikbaar: liedjes zingen, variaties, instrumenten zelf maken. Enthousiaste workshop met veel afwisseling. Je wordt er enthousiast van. Yvonne, psz Klein Duimpje

  • Alles wat aangeboden werd was bruikbaar voor mijn groep. We hebben genoten van Bernadet, ze bracht het op een leuke manier. De workshop was ontspannend en duidelijk. We gaan zeker gebruik maken van haar tips! Ria, psz Kleine Jan

      


  • Het nodigt uit om met de liedjes aan het werk te gaan!! Ook al is de troubadour nog maar klein, samen zingen is echt heel fijn!! Anja, SPGH Nijverdal, invalster 

  • Leuke workshop! Supergezellig. Wat een enthousiasme! Lydia, SPGH

  • Het was een vrolijke workshop en heel afwisselend. Alles bruikbaar bij peuters. Ineke, psz Bruintje Beer


Reviews 't Schaapie Haarlem, oktober 2021  

  • Onwijs leerzame en vrolijke workshop met afwissende liedjes en activiteiten die je goed toe kunt passen op je groep!
    Puck  

  • De workshop was heel vrolijk en leerzaam en werd heel vrij en uitnodigend gegeven.
    Margo, leidinggevende 't Schaapie
       
  • Erg leuk en leerzaam! 
    Mariska Dena  

  • Super-enthousiaste en leerzame workshop!
    Samira  

  •   Leuke en leerzame workshop met veel afwisseling die op een enthousiaste, passievolle manier gegeven wordt. Je slaat de info goed op door je te verplaatsen in het kind.
    anoniem

  • Leerzame, duidelijke en leuke workshop. Je hebt een goeie vibe, Bernadette
    Gene 

  • Het was echt leuk een leerzaam. Blijf zo doorgaan.
    Rogsara 

 Reviews kinderworkshop kdv De Drie Ballonnen Zoetermeer, oktober 2021

  •   Het was een gezellige en duidelijke workshop en de kinderen waren enthousiast. Ze vonden alle onderdelen leuk. Goed voor de ontwikkeling op taal, klanken en beweging. Lindy, kdv De Drie Ballonnen
     
  • Erg leuk! De kinderen waren erg enthousiast en ze hebben hun aandacht er goed bij gehouden. Ik vind een workshop Muziek waardevol: de kinderen maken kennis met muziek en dansjes. Aicha, kdv De Drie Ballonnen

  • De workshop was superleuk en goed voor de ontwikkeling. Leuk dat ze allemaal meededen. Anne, kdv De Drie Ballonnen
     
  • Erg leuke workshop. De kinderen waren heel erg geïnteresseerd en enthousiast. Alle onderdelen sloegen aan, en de trommels zeker! De kinderen leren zo op verschillende manieren muziek te maken. Daisy, kdv De Drie Ballonnen

 

Reviews workshop Heliomare Heemskerk november 2019

Was leuk om mee te maken en zeker interessant voor groepen op de kdv/opvang, heel afwisselend. Ella Boekhout

Leuke workshop, werd enthousiast gegeven. Ora Viva!
anoniem

Ik vond de workshop spontaan, afwisselend en energiek.
Marijn

Voor KDC aan te raden voor de basisbeginselen!
anoniem

Een energieke workshop, binnen een gemoedelijke sfeer. Veel informatie, leuke afwisseling doen en zitten.
Andrea

Review workshop Peuterspeelzalen Haarlem Effect 18 maart 2019


Inspirerende en overzichtelijke workshop. Juist als je denkt dat je niet muzikaal bent krijg je toch inspiratie om met muziek met de kinderen aan de gang te gaan.
Annemieke Koelemij, coordinator peuterspeelzalen Haarlem Effect

Leuke inspiratie voor de komende jaren. De workshop werd in een fijn hoog tempo gegeven en de afwisseling actief/passief was top.
zonder naam

Het was een vrolijke, afwisselende workshop. Bedankt.
Famke, psz De Egelantier Haarlem

Héél leuke, interessante, werkbare en wisselende workshop die heel prettig, gezellig en humoristisch werd gegeven. Een aanrader voor iedereen! Je wordt er vrolijk van, dankjewel.
Thea, psz De Egelantier

De workshop werd leuk en afwisselend gegeven, met veel voorbeelden, materialen en handvatten. Hier word je gewoon blij en enthousiast van! Het liefst wil ik er gelijk mee aan de slag.
Sonja, psz Het Paradijsje


Reviews De Tolkresj Amsterdam,  9 maart 2019

Erg inspirerend en fijn om te durven. Een muziekactiviteit hoeft niet moeilijk te zijn maar maakt de ochtend meteen een stuk leuker!
Els, De Tolkresj

Ik wil nu alles een keer uitproberen! Het ging erg snel voorbij, deze workshop, en was interessant en leerzaam! Fijn dat het voornaamste doel van muziek maken plezier is!
Kathrin, De Tolkresj

Heel leerzame workshop, past goed in onze plek, al het materiaal, de liedjes en alle tips vond ik bruikbaar.
Milka, De Tolkresj

Leerzame workshop, werd open, makkelijk en laagdrempelig gegeven. Gewoon dóen en lekker zingen.
Mara, De Tolkresj

Afwisselende, interactieve, informatieve en vrolijke workshop, werd in een goed tempo, actief en sympathiek gegeven.
Tina, De Tolkresj

Afwisselend, enthousiasmerend, vrolijk en was geen moment saai. Leerzame workshop. Wat boffen de kinderen als de leiders/leidsters een workshop bij De Kleine Troubadour hebben gevolgd.
Saskia, De Tolkresj

 
Review Junis Kinderopvang Zoetermeer 7 november 2018

Inspirerend, leuke ideeën opgedaan, vrolijke workshop. Muziek verbindt!
Nancy, kdv De Drie Ballonnen

Superleuk en erg leerzaam. Ga zo door!
Samantha

Inspirerend. Leuk om nieuwe beweegliedjes en allerlei materialen te ontdekken.
Wieske Schuurmans
kdv en bso Oranjestijn en Grobbebollen

Leerzaam, actief, afwisselend. Als een troubadour tjoeketjoek de wijde wereld door!
Nina, KC Toverberg

Duidelijk, leerzaam, vrolijk. Goed gedaan ;-)
Nicole, kdv De Drie Ballonnen

Ik vond de workshop vernieuwend en werd leuk, gezellig en enthousiast gebracht.
(naamloos)

Review Junis kinderopvang Alphen aan den Rijn 5 november 2018

Leuk, professioneel, toegankelijk, ben enthousiast geworden.
Kirstin, kinderdagopvang Stijntje Stoer

Een leuke leerzame workshop met veel bruikbare tip en trucs.
Naomi de Bruijn, kdc Het Kasteel

Ik heb genoten van jouw enthousiasme. Veel leuke, creatieve en praktische muziekactiviteiten gehoord, gezien & gedaan.
Anke, (inval bij Junis)

Fijn, lekker actief en fijn dat vragen meteen beantwoord werden, goede interactie. Laat je verrassen!
Doortje, peuteropvang Beertjes Burch

Ik heb genoten van de muziekworkshop! Bedankt voor de ideeën! Ik ga morgen gelijk aan de slag.
Lisette, kdv Toermalijn

Reviews Rotterdamse Peuterschool september 2018

Gezellig, leerzaam, duidelijk en veel beweging. De workshop was vol informatie en alweer nieuwe dingen geleerd. Hoop op een herhaling.
Sefa, kdv De Regenboog

Praktische en inspirerende workshop. Was duidelijk, authentiek en liefdevol.
Een must voor elke psz om muziek een echte kans te geven en het kind te stimuleren.
Mayra Dorff, kdv Willem van Oranje

Vrolijk, kind/jongekind-gericht. Dans, zing, speel!
Renate, kdv Oase

Leuk, leerzaam. Doorgaan!
Isabel, psz Minimaus

Verfrissende en vernieuwende cursus!
Merle, bso Klaver-Heijplaat

Leuk, leerzaam, alles zat erin, beweging/informatie.
Gulnaz Savas, kdv De Regenboog

Leuk, superideeën om te gebruiken en om te doen in de groep.
Petra, psz Podium

Erg leuk, afwisselend in actie en rust. Zeer leerzaam en praktijkgericht. Direct te gebruiken. Werd super enthousiast gegeven!
Astrid, RPS De Akker

Leuke workshop. Zingen maakt blij!
Mirjam, De Nieuwe Haven N.E.

Ga door met het geven van workshops → heel nuttig voor pedagogisch medewerkers!
Lena, peuterschool De Akker

Revieuw workshop Kindercentrum Prinses Amalia Rotterdam september 2018

  

Deze workshop was in een paar woorden: leerzaam, op de praktijk gericht, leuk om te doen. Een echte aanrader dus!
Bernadette, dank je wel voor je enthousiasme.

Marijke, leidinggevende kindercentrum Prinses Amalia Rotterdam.


Review Peutergroep Het Visje Gouda april 2018

Superleuke workshop met veel bruikbare ideeën! Direct toe te passen.
Mirjam

Een zeer inspirerende workshop met praktische tips. Werd heel prettig, gezellig, open en met veel inspiratie gegeven.
Yvonne

Heel leuk, de activiteit met de doeken en de schudeitjes is goed te gebruiken op mijn groep, eigenlijk is van elk onderdeel wel iets te gebruiken.
Nel

Erg leuk om te doen, op een ontspannen en actieve manier met collega’s bezig te zijn! Misschien iets meer achtergrondinformatie waarom je iets doet maar is niet persé nodig.
Liesbeth

Er is niet veel nodig voor een leuke muziekactiviteit. Super leuke workshop!
Alda

Leuk dat er afwisselend theorie en praktijk was waarbij je de theorie meteen kunt toepassen. Veel geleerd leuk om ermee aan de slag te gaan!
Neline

Aanstekelijk, laagdrempelig, inspirerend, praktisch. Aan te bevelen!!
Rieneke, leidinggevende

 

Review workshop Muziek bij Kinderopvang Wageningen november 2017

Het was héél leuk.Ik ben heel enthousiast geworden om meer te gaan zingen met de kinderen!
Willeke, kinderdagverblijf De Belhamel, Wageningen

Werd enthousiast en met humor gegeven. Superleuk! Moet je doen!
Janet, kinderdagverblijf De Belhamel, Wageningen

Ik hoop dat ‘’De kleine Troubadour’’ ook ons (leidsters) een training mag geven! Onwijs leerzaam.
Ida, kinderdagverblijf Kievitsnest, Wageningen

Swingend! Je bent een erg enthousiaste en humoristische docent, ik heb genoten!
Marjon, Kinderopvang Wageningen

Super enthousiast en vrolijk, een aanrader om een workshop te doen.
Stephanie, BSO Klokhuis, Wageningen

Superleuk. Geweldig dat je een klein lesje kan maken en kinderen kan motiveren voor muziek.
Maak kinderen blij met muziek!
Annelien

Leuke, aanstekelijke workshop met handige tips en info over instrumenten. Werd vrolijk en enthousiast gegeven. Maak plezier en doe mee!
Lianne, kinderdagverblijf Pipeloi, Wageningen

Een erg enthousiaste en fijne/leerzame workshop.
Esmée, Villa Beestenboel, Wageningen

Heel erg leuk, inspirerend. Ga vooral zo door!
Marije, BSO Ons huis, Wageningen

Review workshop Noah Kinderopvang Schiedam juni 2017

Heel erg leerzame workshop met veel interactie. Heel goed om op je eigen groep te gebruiken.
Arzu

Veel geleerd, gezellig samen met collega’s, een aanrader. Werd heel leuk gegeven, enthousiast persoon. Zeer leerzaam, een aanrader.
Imran

Leuke, interactieve workshop, leuke peuterliedjes, goede sfeer.
Marga

Interactieve en afwisselende workshop, gezellig en leuk/leerzaam.
Hier word je blij en vrolijk van!
Esma

Leuke workshop, afwisselend. Je ervaart zelf hoe leuk het is om met elkaar te zingen & te dansen.
Jorien, leidinggevende Noah Kinderopvang

Leuke workshop, nuttige tips om muziek te gebruiken als middel. Bernadette weet heel  goed boeiend te blijven.
Ayse

Leuke ideeën en door zelf actief mee te doen blijft het goed hangen. Veel plezier beleven aan het muzikaal bezig zijn! Alles wordt enthousiast overgebracht.
Annelies

Vrolijke, leuke en ontspannen workshop. Yeh, word je blij van.
Hetty

Was leerzaam en fijn om samen met collega’s te zijn!
Halime

Review workshop kdv Le Garage Bergen op Zoom, mei 2017

Erg vrolijke workshop en gezellig en duidelijk uitgelegd. Had nog wel wat langer gemogen.
Sandra, BSO van Le Garage

Vrolijke en leerzame workshop, je gaat automatisch meedoen. Een aanrader!
Natascha M.

Superleuke workshop. Het enthousiasme werkt aanstekelijk, zin om aan de gang te gaan met de kinderen.
Mariët

Leuke, leerzame workshop, de tijd vloog voorbij.
Ellen

Heel leuk. Goed dat er bij het eerste liedje gezegd werd dat vals zingen niet erg is. Muziek is superleuk én belangrijk voor jong en oud.
Kristel

Leuke workshop, leerzaam en werd met humor gegeven. Ga zo door!
Renske

Interessante en leerzame workshop, leuke tips, werd afwisselend gegeven.
Damla

Heel erg leuke workshop, werd spontaan en enthousiast gegeven. Ga zo door!
Daphne

Super leuke workshop. Ik ga zeker aan de slag met beweging en de stokjes.
Samantha

Was fantastisch.
Petra de Deugd

Heel leerzame workshop, heel bruikbaar in mijn peutergroep.
Karin

Het was erg leuk en inspirerend om met collega’s samen deze workshop te volgen.
Ester

Review workshop Max ’t Musje Leystad, april 2017

Leuke tips voor praktische toepassing. Superleuk en afwisselend. Gaaf!
Aline Boelens

Leerzaam, gezellig, actief en goeie bruikbare info. Muziekactiviteit hoort in elk pedagogisch beleid.
Trudy Attena

Hoe eenvoudig je de ontwikkeling kunt stimuleren door gewoon te genieten en plezier te maken. Bedankt, het was erg leuk!
Ofira Kok

Bernadette zou bij elk kinderdagverblijf langs moeten gaan! Wat een enthousiasme en alles is bruikbaar in de praktijk en als team heb je een hoop plezier!
Karlijn, kdv Max ’t Musje

Super leerzaam!!! Blij en enthousiast word je er van!!   
Iris, kdv Max ’t Musje

Het was een hele leuke en leerzame ochtend en zorgde voor veel plezier in het team. Ook samen kunnen lachen.
Dorien

Heel erg fijne stem om naar te luisteren. Echt een gewelidge cursus!
Madelon

Heel erg bedankt voor de leuke leerzame ochtend.
Cynthia

Ontzettend leuk, uitdagend en verfrissend. Erg genoten!!
Anouk

Review kinderdagverblijf Kindertuin KDV, Westzaan 31 maart 2017:

Leuke opbouw, afwisselend, een beetje theorie en veel praktijk e n lekker doen. Een aanrader voor ieder die met kinderen werkt of zelf heeft. Reuze bedankt voor de inspiratie Bernadette!
Miriam Boerema, eigenaar Kindertuin



Erg leuke workshop en je leert er erg veel van!
Kelly

Superleuke workshop, werd super enthousiast en gedreven gebracht en nu uitvoeren met onze kids!
Tamara

Vrolijk en leerzaam, inspirerend! Ik heb nieuwe inspiratie voor nieuwe liedjes en materialen gekregen.
Peggy

Superleuke workshop, leerzaam. Werd duidelijk en afwisselend gegeven, fijne uitleg. Veel geleerd, heb zin om er mee aan de slag te gaan!
Demi Kloosterman

Review project ''Lekker Fit'' van de gemeente Rotterdam maart 2016:

Superleuk, ik ga alles meenemen naar mijn werk op de groep. Het stukje video met de kinderen vond ik ook zinvol, dan heb je een idee. Elisiana Lopes, kdv De Droomplaat

Top! Leuk, interessant, veel bruikbare ideeen en tips!
Miranda Groenewegen, kdv De dondersteen

Gezellig, leerzaam, actief! Afwisselend en goed buikbaar in de praktijk.
Claudia 't Hart, Kiddoozz

Ik vond het heel leuk en ga zo snel mogelijk zelf beginnen.
Agnes Merkelbach, kdv Ketelbinkie, Charlois

Ik vond het superleuk, veel van opgestoken. Ze was heel spontaan en vrolijk, dit neem je dan ook over. Het instrumentjes maken vond ik erg leuk om te doen.
Fenna Pruis, kdv Ikke Ook

Erg inspirerend! Van toepassing voor mijn doelgroep (psz). Ik ga alles uitproberen.
Wij willen meer! (wordt vervolgd?)
Myra, psz RK de Regenboog

Muziek: wat kan je er veel mee!
Tyreen Auguste, Kiddoozz BV

.

Leuke ideeen gehoord en gezien wat snel en toepasselijk is. Het was superinteressant! Zeker een aanrader om een muziekworkshop van De Kleine Troubadour te volgen! De video vond ik zinvol: je zag erop hoe de kinderen reageren.

Halima Karat, kdv & BSO De groene tuin

Leuk, erg afwisselend. Ik ga alles toepassen, vooral de afwisseling tussen rustige en activere activiteit. Het maken van de instrumentjes vond ik leuk, om creatief en met fantasie bezig te zijn. Blijf zo enthousiast!
Laura Renes, kdv Smileykids


Review Gastouderopvang Het Speelkwartier november 2015:

Motiverende en inspirerende workshop. Energiek, positief en professioneel.
Kinderopvang Meerkids24

Leuke en leerzame workshop, gezellig om te doen. Werd erg fijn gegeven.
Wilma Schilder, gastouderopvang Kikkertje

Zeker aan te raden, erg leerzaam en gezellig.
Jacqueline, gastouderopvang Maja de Bij

Interactieve en leerzame workshop. Joepie!
Pascal Spooren, eigenaar 't Speelkwartier

Leuke workshop, was te kort. Zing met lol. Plezier!
Wendy van de Hart

Top-workshop. Super enthousiaste trainster, hier word je zelf ook enthousiast!
Annemieke

.Review kdv De Vossebelt Holten, augustus 2015

Leuke en inspirerende workshop, werd leuk en motiverend gegeven. Ik vond het ook heel mooi om bewust na te gaan denken over de materialen die je kunt gebruiken bij muziek. Na deze workshop wil je met muziek aan de slag!
Johanna, eigenaresse De Vossebelt


Heel leuk, veel actie en doe-activiteiten. Nuttige info, bruikbaar. Leuke, enthousiaste ''workshopgeefster'', ook leuk voor het team, is gezellig (soort teambuilding), een aanrader!
Lieke

Duidelijke, afwisselende workshop, met goede, bruikbare voorbeelden. Passie van Bernadet voor muziek is duidelijk te merken tijdens de workshop.
Elly

Leuke, leerzame workshop, goed toe te passen bij de kinderen. Ga vooral zo door!!
Daniëlle

Interessante en waardevolle workshop. Erg leuk, en zeker een aanvulling van hoe je muziek kan toepassen in de groep.
Sanneke

De workshop was leuk & leerzaam, met meteen een leuke start. Goeie tips voor een leuke/actieve muziekles.
Anouk Pasop

Review kdv BimBam Doorwerth, 2014

workshop muziek maken met jonge kinderen 2014 kdvbimbam-1

De kinderworkshops vond ik heel leuk met veel afwisseling. De kinderen vonden het ook heel leuk. Ze hadden het er tijdens het brood eten nóg over. De workshop voor volwassenen vond ik ook leuk. Ook leuk om te zien dat je met weinig/goedkoop materiaal zulke leuke dingen kan maken. Duidelijke uitleg.
Het was Top, ga zo door.
Leuk voor kinderen en leidsters.
Jessica Leenders

Ik vond beide workshops erg leerzaam en heb veel ideeën opgedaan. De workshops liepen goed in elkaar over. Een erg leuke dag gehad! Met heel veel tips die we zeker gaan gebruiken.
Fianne Gerritsenworkshop-muziek-maken-met-jonge-kinderen-2014-kdvbimbam-31JPG

workshop muziek maken met jonge kinderen kdv BimBam 2014 foto4

Leuk! Leerzaam! Van de combinatie kinderworkshops/volwassenenworkshop vond ik het fijn om het ook in de praktijk te zien en later met de theorie erachter. Het was gewoon echt heel leuk! Eye Opener!
Mariët

De workshop voor volwassenen vond ik heel erg leuk en de drie workshops voor kinderen zeker leerzaam! Veel meegekregen!
Sibel Tirgir


De kinderworkshops vond ik erg leuk en leerzaam! De workshop voor volwassenen was fijn, met veel nieuwe ideetjes! De instrumentjes zijn super geworden.
De combinatie van kinderworkshops en die voor pedagogisch medewerkers was prima (maar we hadden wel bij nader inzien, iets meer tijd nodig)
Marianne, eigenaar kdv Bim Bam



Ik vond de workshop erg leerzaam. Ik heb geleerd om bewuster met muziek bezig te zijn. Ik vond de afwisseling erg goed, ga zo door! Wat kan muziek veel toevoegen aan een kinderleven! Aline Visser
workshop muziek maken met jonge kinderen kdv BimBam 2014 foto5


Een leuke dag. Veel nieuwe liedjes geleerd. Had niet verwacht dat de kinderen hier ruim 30 minuten mee bezig konden zijn (baby's en dreumesen). Bedankt voor de leerzame dag en de tips.
Corina Stevens

Review workshop kdv Dol-Fijn Wassenaar 2013

Leuke, gezellige workshop. Werd uitstekend gegeven, met vrijblijvend karakter. Inspirerend. Alles is bruikbaar voor mijn kdv! Geweldig leerzaam, voor herhaling vatbaar.
Wendy van den Ende, eigenaar kinderdagverblijf Dol-Fijn

Heel leuk. Veel geleerd. Veel afwisseling + goed toe te passen in de praktijk. Een hele leuke actieve workshop, zeer aan te raden.
Rianne Zweersworkshop muziek maken met jonge kinderen 2013 kdv dolfijn

Interessante workshop, werd leuk en enthousiast gegeven. Zonder Bernadet is er qua muziek maken weinig pret!
Danielle

Ik vond de workshop leerzaam en erg gezellig/leuk!
Laura

Afwisselende en leerzame workshop. Ik heb veel geleerd en we gaan lekker veel muziek maken en dansen met de kindjes.
Dineke

Het was een leuke leerzame dag
Jolanda van de Boom

Een heel erg leuke, leerzame en gezellige workshop.
Roxanne

Superleuk, afwisselend. Een leerzame, creatieve en gezellige workshop.
Patricia


Review workshop Allio Zwolle 2013

Heel inspirerend en muzikaal vormgegeven! We nemen alles mee en maken collega's ook enthousiast.
Emmy Kleine, kinderdagverblijf Allio-Hoogeveenseweg Meppel


Leuk en leerzaam: ga zo door!
Henriet van Spijker, Allio


Workshop Allio Zwolle 2013

Je leert hier ontzettend veel van, qua creativiteit, hoe je met bepaalde leeftijdcategorie om moet gaan en je krijgt veel goede tips mee hoe je het kan gebruiken in je werkomgeving. Eén workshop is te weinig, mag wel vaker gehouden worden!
Nicole le Febre, kinderdagverblijf Allio-Kerkweg


Leuke leerzame workshop. Muziek mag niet ontbreken in een leven van een kind!
Wilma, kinderdagverblijf Allio-Gouwe


Leuk, herkenbaar, boeiend. Leuke lerares met goede afwisseling!
Marije, kinderdagverblijf Allio-Hoogeveenseweg Meppel


Leuk en leerzaam, werd enthousiast gegeven.
Wietske Bannink, kinderagverblijf Allio-Houven van Oordtlaan


Erg leuk, veel nieuwe dingen geleerd. Ik heb veel inzicht gekregen in muziek door deze workshop.
Wendy, kinderagverblijf Allio-Houven van Oordtlaan


Actieve leerzame workshop!!
Marlou, Allio-Landsheerlaan


Heel leuk en levendig. Geef nog maar veel muzieklessen c.q. workshops!
Femmie Alberts, kinderdagverblijf Allio-Hoogeveenseweg Meppel


Top, ga zo door!
  Anouk, Allio-Werkenlaan


Ervaringen De Kleine TroubadourAfwisselende, erg leuke en leerzame workshop die leuk en energiek werd gegeven. Voor alles en iedereen even tijd om wat in te brengen.
Wendy, kinderdagverblijf Allio-Werkenlaan


Een leuke workshop, lekker enthousiast! Ik heb veel nieuwe ideeën opgedaan!
Ilse


Erg leuke workshop, veel verschillende onderdelen. Tip, tap, top, zingen met zijn allen is helemaal top.
Francis Schakelaar, kinderdagverblijf Allio-Kerkweg


Leuk!!
Lisa, kinderdagverblijf Allio- Landsheerlaan


Een informatieve workshop, die prettig gegeven werd met afwisseling tussen actief meedoen en zitten en luisteren.
Shirin Kramer, kinderdagverblijf Allio-Landsheerlaan


Leuke cursus! Het muziekactiviteitje dat we hebben voorbereid ga ik uitvoeren op mijn groep.
Marieke, kinderdagerblijf Allio-Winterdijkstraat


KindVakbeurs Brabanthallen Den Bosch 2012

Een hele goeie sfeer waardoor iedereen meedoet, dus onwijs leuk, interessant,
warm en gezellig.
R. de Ruiter, kinderdagverblijf 't Krieltje


Enthousiastmakende workshop met praktische tips, aangepast op de doelgroep waarmee gewerkt wordt. Inspirerend, zou veel meer gebruikt moeten worden in de praktijk.
Michaela Schulte, docent ROC van Amsterdam


Bewegen en muziek maken met jonge kinderen.

Heel fijn dat ik er aan mee kon doen. Alles was heel duidelijk en ik heb er meteen heel veel van opgestoken. Ik ben er heel vrolijk van geworden en dat ga ik doorgeven aan “mijn” kindjes.
Aggie van Dongen, gastouderopvang “Een daggie bij Aggie”


Erg innoverend en leerzaam. Veel geleerd in korte tijd. Werd enthousiast gegeven!
Ga zo door!
Laura Egberts, kinderdagverblijf Blij!


Het was inspirerend en bewustmakend daar je meer kunt met weinig.
Marjon Slagmolen, peuterspeelzaal Nijntje


Erg leuke, afwisselende workshop. Geleerd om met simpele materialen liedjes te doen. Fijn dat de workshop niet commercieel is maar juist vanuit fantasie.
zonder naam


Ik vond de workshop leuk en leerzaam en helaas te kort. Werd enthousiast gegeven. Beweeg met muziek en maak plezier!
Esther Stuij, Kidsclub De Stelberg


Een heel leerzame workshop. Hij werd heel duidelijk gegeven. Leuk om op een speelse manier met muziek met kinderen aan de slag te gaan. Zeer leerzaam.
Lydie Awadai, kinderdagverblijf De Schout


Leuke en leerzame workshop, die prettig, duidelijk gegeven werd met goede afwisseling tussen actie en non-actie. Muziek en zingen maakt alles gezelliger!
Melissa, kinderdagverblijf Altijd lente


Interessante workshop, die goed en duidelijk gegeven werd. De tijdsduur van 40 minuten vond ik te kort.
 K. Vaessen, Bobo kindercentra


Inspirerende workshop die prettig gegeven werd. Alles was bruikbaar voor mijn groep: gebruik materialen/afwisseling/stemhoogte etc. Een workshop Muziek voor professionals: gewoon Doen met plezier voor groot en klein!
Gerry Geerts, speciale peutergroep Kentalis voor dove/sh kinderen


Een enthousiaste, leerzame en uitdagende workshop. Alle onderdelen vonden we bruikbaar. We zijn super enthousiast en hebben zin om een cursus tot Vakleidster Muziek te gaan volgen.
Esther & Mirjam


Ik vond de workshop erg interessant, leerzaam & leuk! Muziek als middel om saamhorigheid te bevorderen. Doen!
Jacqueline Gommers, P.I. School Hondsberg


Een erg leuke, gezellige workshop. Hartstikke leuk! Blijf zo doorgaan.
Kelsey van Poucke, kinderdagverblijf De Blauwe Tuureluur


Leuk, actief, herkenbaar. Alle onderdelen vond ik zinvol, onze muziekdocent is bij u opgeleid denk ik. Een leuke, inspirerende en actieve workshop wat veel toevoegt aan mijn kijk op muziek voor kinderen!
Elise Emo, kinderdagverblijf De Blauwe Mara


Erg leuk en inspirerend = nieuwe ideeën opgedaan. Super gedaan, leuk om te ervaren en zelf ook wat te doen.
Frida van Leeuwen, gastouder Violier-Flex-kinderopvang


Leuk en heel herkenbaar. Leuk gegeven door de praktijkoefeningen. Muziek moet.
Astrid Manten, kinderdagverblijf De Blauwe Mara


Leuk, ontspannen, inspirerend.
Sandra de Boer, peuterspeelzaal Nijntje/peuterspeelzalen Werkendam


Daar worden kinderen groot van!
Joke Jakobs, speel-o-theek 't Zonnetje


Heel leuke workshop. Leuke tips die heel makkelijk toe te passen zijn.
Annelies Pieters, kinderdagverblif Nijntje


Ga zo door, positieve boodschap!
Amanda van Wolferen, kindercentrum Koekadoca, Amersfoort


Leerzame en gezellige workshop. Erg leuk om te doen, hij was jammer genoeg te kort.
Ingrid van de Heyden, kindercentrum Koekadoca


Ik vond de workshop erg leuk. Werd erg enthousiast gegeven, relaxed.
H. Saint, kinderdagverblijf O-die-kids


Muziek maken met jonge kinderenLeuke workshop die erg goed gegeven werd. Alles is bruikbaar voor mijn groep.
Carmen Sa'nchez, kinderdagverblijf Zonnedauw


Heerlijk, je neemt ons meteen mee. Muziek is vreugde, is leven, is zijn.
Leidy Heijkoop, kinderdagverblijf De Tijgertjes


Erg leuk en verfrissend. Je wordt er heel blij en vrolijk van.
R. Koolen, kinderdagverblijf De Harlekijn/BSO De Padvinders


Erg leuk/leerzaam/leuke ideeën.
Noëlle, kinderdagverblijf 't Krieltje


Super. Heerlijk dit enthousiasme.
Janneke, kinderdagverblijf 't Speelhuus


Werd super enthousiast gegeven!! Inspirerend & praktisch, direct aan de slag!
Noortje van Helvoort

 

Studiedag KDV De Maan Barendrecht, 2012

De combinatie van eerst een workshop van 3,5 uur en enkele maanden later één van 7 uur vond ik lekker uitgebreid. Ik vond het leerzame workshops en heb absoluut geleerd wat ik hoopte. Muziek wordt zeker een vaste activiteit voor elke dag!.
Fatma Simsek, leidinggevende


Het was een leuke en afwisselende workshop: luisteren & bezig zijn.
De combinatie van de twee workshops zorgen voor verdieping en verbreding waardoor het beter blijft hangen.
Ingrid


Leuke en inspirerende workshops, bruikbare ideeën. Ik had liever eerst de workshop van 7 uur lang gehad en daarna die van 3,5 uur, dan andersom.
Amanda

Leuk! Ik was er de eerste workshop niet bij maar de tijd vloog om :-).
De workshop werd erg spontaan en duidelijk gegeven. Ga zo door!
(zonder naam)


Was super leuk, wel lang (7 uur, red), maar wel leerzaam.
Mahsume Demirtas


In deze workshops heb geleerd wat ik hoopte, namelijk nieuwe liedjes en de manier waarop je het kunt inpassen in de praktijk. Het werd enthousiast gebracht en ondersteunend als je vastliep met je voorbereiding. Ora, Viva, het was leerzaam ja ja!!
Irene Kranendonk


Ik vond het leuke workshop! Ik heb veel geleerd over tempo en liedjes.Ik vond 7 uur voorbij gevlógen. Goed gedaan!!
Daniëlle


Ik vond het een leerzame workshop en werd goed gegeven. Het was best wel een lange dag maar toch veel meer van geleerd.
(zonder naam)


Het is een leuke workshop en voor een kinderdagverblijf erg leerzaam. Werd duidelijk en enthousiast gegeven
Nathalie


Vond het super en heb er heel veel van opgestoken. Ik vond het een goede workshop om bij te wonen. Toppie!
Marjolein


De workshops waren leerzaam, informatief en erg afwisselend. Zeven uur vond ik wel wat lang. Het was erg leerzaam door zelf ook wat te doen.
E. Aktalan


Erg leuk & leerzaam! De workshop werd goed gegeven, voldoende interactie en duidelijk.
(zonder naam)


Leuke ervaring en leerzaam kan alleen maar aanraden. Liever eerst 7 uur en daarna 3,5 uur.
Emine

Studiedag Stichting Kinderopvang Amersfoort 2011

Inspirerende, enthousiast gebrachte workshop met praktische tips. De liedjes en de ideeën voor muziekinstrumenten ga ik zeker gebruiken voor mijn groep.
Iris Jonkhoff, KDV Plons Amersfoort


Geweldig! Hij werd Top gegeven, vlot, met veel aanbod. Enthousiasmerend, actief en toch duidelijk!
W. Veenstra, KDV Plons Amersfoort


Erg inspirerend. Goed voor gebruik op alle gebieden binnen kdv & opvang. 
De workshop was speels en toch erg informatief. Had langer gemogen, ik was zeker nog niet verveeld. Ik ben blij dat ik er bij was! Heb ook erg gelachen!
Janneke van de Zouw, KDV Klein Amersfoort


Leuk gedaan! De doeken vond ik erg leuk en de zelfgemaakte muziekinstrumenten. Erg kindgericht ingeleefd, goed. Zal de rest van de dag de deuntjes in m'n hoofd hebben, leuk haha.
Marloes, KDV Klein Amersfoort


Heel veel inspiratie opgedaan. Heel functioneel. Erg veel zin om hiermee aan de slag te gaan.
Harriët Lieben, SKA


Leuke workshop, gezellig en leuk om instrumenten te leren combineren met zingen. Leuk hoe je meegenomen wordt om mee te doen.
Saskia Koper, KDV Klein Amersfoort


Leuke actieve workshop met actief meedoen.
Umie Semera, KDV Spetter Amersfoort


Goede en duidelijke workshop. Leuke variatie. Je leert ook hoe je de kinderen benadert. Super.
Lindsy van de Heijden, KDV Klein Amersfoort


Leuke en leerzame workshop, goed uitgelegd. Werd er blij en vrolijk van.
Ria Hofman, KDV Plons Amersfoort


Leuke workshop, leerzaam, gelijk toepasbaar. Leuk om weer geïnspireerd te worden voor muziek :-)
Ria de Boer, KDV Plons Amersfoort


Een vrolijke workshop, leerzaam, voornamelijk ook de theorie erbij maakt duidelijk waarom je materiaal gebruikt.
L. Horstink, KDV Plons, Amersfoort


Súper leuke workshop, werd erg leuk gegeven en had al mijn aandacht, Ik ga zeker langzamer zingen op mijn groep en meer materialen gebruiken. Daar zit muziek in!!!
Joyce Groenendijk, KDV Klein Amersfoort


Erg leerzaam en bruikbaar voor de groep. De workshop werd erg leuk gegeven en ik heb het gevoel dat ik veel heb geleerd in een korte tijd. Ga zo door, ga zo door! ;-)
Nina Huijssoon, KDV Plons Amersfoort

KDV Babbels Hoofddorp 2010

Leuke afwisselende workshop met goede tips! Leerzaam!
Annemieke "Babbels""


Leuke workshop, leerzaam voor de leidsters die in een kdv werken
Hanan


Leuk, verfrissend en muzikaal goed onderlegd. Heb allerlei nieuwe ideeën opgedaan. Een levendig muzikaal bad!
Ineke, Kindercentrum Babbels


Goede tips! Leuk, dat instrumenten maken, jammer dat ze niet af zijn voor onze Vakleidster Muziek Els (opgeleid door De Kleine Troubadour, red.). Een aanrader voor ieder kdv!
Eigenaar kc Babbels


Leuk en afwisselend en educatief. Leuke workshop waar je de theorie in de praktijk ervaart!
Irma Eikelenboom


Leuke boeiende workshop. Blijf zo lekker enthousiast vertellen!
Laila, kdv Babbels

Stichting Kinderopvang De Egmonden: 3-luik-workshop muziek, 2009

De workshops vond ik leuk, vooral dat je in de laatste les zelf iets moest doen. Je gaat er dan echt mee aan de gang. Heb het gelijk in de praktijk gebracht. De video vond ik heel goed om een beeld te krijgen. Ik vind dat we constant bezig zijn geweest met zang en dans.
Jacqueline Tieman, Stichting Kinderopvang Regio Schagen kdv 't Hoepeltje


De drie workshops vond ik leuk, leerzaam en lollig. Normaal zing ik liedjes en nu weet ik hoe je het boeiend kunt houden. De Kleine Troubadour: ga zo door!
Inge van Straten, kdv Snoopy


Ik vond alle drie de workshops leerzaam, leuke combinaties en prima afwisseling. Duurde absoluut niet te lang. Door de workshops heb ik geleerd dat ik de liedjes vaak moet herhalen, met afwisseling, langzaam zingen of opzeggen, hoger zingen en heb veel nieuwe liedjes en versjes geleerd. Superleuk en gezellig. Ga zo door, jammer dat het is afgelopen.
Désirée Vleugels, kdv Pinokkio


Het maken van muziekinstrumentjes vond ik erg leuk en het bekijken van een video interessant. Ik heb geleerd wat belangrijk is in de muziek voor de kinderen. De kinderen in de groep zijn nu beter geboeid te houden.
Een moment van pauze was ook even lekker. Bedankt voor de inspiratie en de creativiteit met muziek.
Janneke Mak, kdv 't Bikkertje


Een leuke, gevarieerde workshop. Ik heb geleerd afwisseling te brengen en overgangen van zingen en spreken. Vooral ook leuke ideeën opgedaan!
Machteld van de Brugge, kinderopvang Schagen


De workshops waren alle drie anders, maar met ook weer terugkom-momenten van de vorige workshop. Ze waren zeer gezellig en leuk en erg leerzaam.
Esther Kaak, kdv Jouwlieff


Ik vond het heel erg leuk, super, veel tips gekregen hoe e.e.a. uit te voeren en in te spelen op de kinderen. Heb heel veel nieuwe mogelijkheden geleerd en hoe een betere afwisseling van activiteiten aan te brengen. De video vond ik goed en duidelijk en het muziekinstrumenten maken handig (heb nu al e.e.a. gemaakt om te gebruiken op de groep). Goed dat we een activiteit moesten samenstellen/uitvoeren. De workshops hebben niet alleen mij gestimuleerd maar óók mijn collega's.
Anja Kaptein, kdv De Egmonden

Bibliotheek Maassluis 2009: Workshop Muziek voor kdv, psz en b.o.

Leuke presentatie + tips met hele bruikbare liedjes, leuk, echt voor kinderen
Marieke boxmeer, basisschool Het Talent, Den Hoorn


De workshop in zijn geheel vond ik afwisselend, bruikbaar en zeker niet saai! Alles was bruikbaar voor mijn kleutergroep. Het was heel duidelijk hoe je muziek in de praktijk kunt vormgeven/uitvoeren. Het klonk me als muziek in de oren!
Basisschool Het Talent, Den Hoorn


Inspirerend!
Berrie van de Zanden


Leuke workshop, heel bruikbaar wat je met instrumenten kunt doen op je groep en leuke liedjes geleerd.
Elvera


Ik vond de workshop erg leuk en leerzaam. De bewegingsactiviteiten vind ik heel bruikbaar en door de manier van de workshop geven zie je goed op wat voor manier je het kan aanbieden.
Nathalie de Jong


De workshop had best langer mogen duren. Uit alles pik ik wel iets op, het was leuk en leerzaam.
Elise Neervoort

Bibliotheek Westland 2009: Workshop Muziek voor kdv, psz en b.o:

Een leerzame workshop, enthousiast gegeven en heb veel nieuwe ideeën voor mijn groep opgedaan. Blijf zo enthousiast, daar is grote behoefte aan.
Marja de Quaasteniet


Ik vond de workshop erg leuk, alles bruikbaar. Geweldig zoveel enthousiasme.
Immanuëlschool, Monster


Ik heb nieuwe ideeën opgedaan om muziek te maken met kinderen.
De instrumenten en de liedjes waarbij je dingen benoemt zijn erg bruikbaar voor mijn groep. Muziek maakt sfeer en gezelligheid!
Nathalie, kdv Kiekaboe, Honselerdijk


Leuk was het!!! Grappig, weer eens wat anders. De liedjes, de variatie, alles eigenlijk kan ik gebruiken voor mijn werk. Gezellig, volgende keer weer!!
Kdv Kiekaboe, Honselerdijk


Een leuke workshop, jammer dat het zo kort is, de onderdelen mogen misschien ietsje korter. Het klinkt als muziek in je oren!
Kdv Kiekaboe, Honselerdijk


Veel ideeën en erg enthousiast gebracht!
Rehobothschool, Naaldwijk


Ik vond de workshop hartstikke leuk en meteen bruikbaar in de praktijk. Hij werd erg enthousiast en duidelijk gegeven.
Linda van Buuringen, Stichting Kinderopvang Haarlem


Deze workshop was super leuk! Erg leerzaam en spannend voor kinderen.
Daniëlle, Stichting Kinderopvang Haarlem


Het was een hele gezellige en praktische workshop! Je kunt er gelijk mee aan de slag op de groep. Super bedankt, ik vond 't erg leuk en bruikbaar! Gr, Anouk
Anouk De Liefde, Stichting Kinderopvang Haarlem


Leuk en leerzaam mag je niet missen!
Ria Jangejan, Stichting Kinderopvang Haarlem


Ik vond de workshop geslaagd: alles bruikbaar voor mijn groep. Verder actief en speels en het viel mij op dat bij deze workshop het aanbod tomeloos is.
Antoine van Raemdonck, Stichting Kinderopvang Haarlem


Na een lange dag op het werk was de start vlot, even inkomen. Máár: lekker met muziek aan de slag geeft kleur aan je dag!
José, Stichting Kinderopvang Haarlem


Deze workshop is ook heel leuk voor de teambuilding.
We gaan binnenkort de ritmestokjes maken en daarna met ritmes spelen, dit was dus heel nuttig voor onze oudste groep. De workshop in zijn geheel vond ik gezellig en leerzaam.
Ilja Visser, NSO Mirakel,
Amstelveen 8-12-jarigen



Een leuke inspirerende workshop die veel leuke ideeën geeft.
Niels Hijdra, NSO Mirakel,
Amstelveen 8-12-jarigen




Ik vond de workshop erg leuk: het past goed bij onze leeftijdscategorie kinderen en alle onderdelen waren goed bruikbaar.
De workshop wordt leuk en actief gegeven zodat je zelf spontaan mee gaat doen.
Samira, NSO Mirakel,
Amstelveen 4-6-jarigen


Stichting Peuterspeelzalen Veere, 2008:

Ik vond de workshop heel leuk met hele bruikbare liedjes en gebruiksvoorwerpen. De workshop werd goed en duidelijk gegeven. Smaakt naar meer!
Tanja Honmes, psz Hummelhonk Domburg


Een leuke workshop als afwisseling op vaak saaie cursussen. De workshop was ontzettend leuk, heb veel ideeën opgedaan.
Rosemarie Gino-Sala psz Hummelhonk Domburg


De liedjes die we leerden en de tips zijn heel bruikbaar voor mijn groep. Ik vond de workshop leerzaam en inspirerend. Eén van de leukste cursussen in de 25 jaar dat ik werkzaam ben bij de peuterspeelzaal.
(zonder naam)


Met deze workshop heb ik weer eens wat nieuwe ideeën opgedaan voor muzikale werkwijze met peuters. De workshop was leuk, verfrissend en afwisselend.
Psz De Veerse Mopjes, Oostkapelle


Ik vond de workshop heerlijk ontspannen en bruikbaar, leuk om weer iets met muziek te doen. De manier van workshop geven is enthousiast en daardoor aanstekelijk.
Suzanne de Pagter, psz Hummelhonk, Domburg

Kindvakbeurs Den Bosch 2006:

Super geslaagd

Leuke, spontaan gegeven workshop die veel toevoegde aan onze bestaande liedjes en bestand, qua inhoud en vorm. Bedankt.

Geweldig veel nieuwe ideeën opgedaan.

Deze workshop duurde veel te kort!

Wat een inspirerende ideeën! Kan weer vooruit!

Enthousiaste presentatie

Mocht langer duren

Congres Elsevier Gezondheidszorg, Kinderopvang-magazine, Ede, 2006:

Leuk, lekker in beweging

Leerzaam

Inspirerend!

Leuke workshop om te doen, wil er meer over weten

Heb zin om het in de praktijk te brengen

Erg leuk, nu alle melodieën niet vergeten!

Heel leuk, gericht op ons werk