De tarieven in 2021

Workshops:

Professionals:
Een workshop voor professionals duurt tussen 1 en 7 uur. 

Men kan voor een dergelijke workshop tot 30 personen rekenen op een bedrag vanaf € 238,-  voor een workshop van 1 uur met korte reistijd en vanaf € 400,- voor een workshop van 3 uur of langer, verder van de Randstad *. 

Voor het tarief van de open inschrijving: klik op "open inschrijving" in het menuutje aan de linkerzijde.

Kinderen:
Voor een workshop aan kinderen met een maximum van 16 kinderen (met desgewenst 16 ouders) kunt u rekenen op een bedrag tussen € 120,- en € 342,- *. 

Voor de workshops zonder ouders geldt daarnaast: voor ieder kind boven het aantal van 16 betaalt u € 24,50 extra per kind, met een maximum van 30 kinderen. 

Een workshop voor kinderen duurt tussen de 30 (baby’s) en 45 minuten (dreumesen en peuters). 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

*   Voor het maken van een offerte voor een workshop hanteert De Kleine Troubadour een berekening waarin soort, lengte, hoeveelheid van de workshops en de reisafstand verwerkt zijn.


Opleidingen & Cursussen De Kleine Troubadour staat sinds 2011 geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en voldoet daarmee  aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling en er wordt vrijstelling verleend voor het heffen van BTW.